Zorgverzekering 2021 | In december is het weer zo ver. U kunt dan overstappen naar een andere zorgverzekeraar, die u dan meer te bieden heeft.

Besparen op uw zorgverzekering 2021?

Veel mensen kiezen voor een zorgverzekering met aanvullende pakketten. Dat is natuurlijk prima, maar voor de zorgverzekering 2021 loont het de moeite om hier eens kritisch naar te kijken.
Heeft u alle zorg wel nodig die wordt vergoed vanuit het aanvullend pakket? Want door te kiezen vooreen lagere aanvullende verzekering kunt u veel premie besparen.
Op onze website kunt u een aantal zorgverzekeraars met elkaar vergelijken. Het loont zeker de moeite om uw zorgverzekering 2021 te vergelijken met pakketten die andere verzekeraars aanbieden.
Vanaf december kunt u op onze website ook  een vergoedingen overzicht vinden per verzekeraar. Bovendien kunt u per verzekeraar de voorwaarden bekijken.

Ook met de zorgverzekering 2021 veel besparen door extra korting

In Nederland maakt 2/3 van alle verzekerden op dit moment al gebruik van collectiviteitskorting . Dus 1/3 heeft nog steeds niet. Wij vergelijken alleen zorgverzekeraars die extra korting bieden op de zorgverzekering 2021. Uw korting kan oplopen tot wel 8% op de basisverzekering en tot 15% op de aanvullende verzekering. Voor een gezin kan dit gemakkelijk 250 euro per jaar schelen.

Verhoog het vrijwillig risico op uw zorgverzekering

Elke zorgverzekering kent een verplicht- en een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico wordt in mindering gebracht op de zorg declaraties die u indient. Kinderen tot 18 jaar hebben overigens geen eigen risico op de zorgverzekering. Huisarts en vergoedingen die gedekt zijn onder de aanvullende pakketten vallen ook niet onder het eigen risico. Door het eigen risico te verhogen, krijgt u korting op de premie van uw zorgverzekering.
Let er wel op dat u alleen het eigen risico verhoogt wanneer u weinig of geen zorgkosten verwacht!

Is een budget zorgverzekering iets voor u?

Met een budget zorgverzekering kunt u fors besparen op de premie van uw zorgverzekering. Let er wel op dat u goed nakijkt welke zorgverleners er wel of niet voor vergoeding in aanmerking komen.
Lees meer informatie over naturapolis, restitutiepolis of budgetverzekering op de speciale pagina.

Kortingzorgverzekering.comZorgverzekering 2018 is onderdeel van Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen b.v.
Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 085-7600123