Overstappen zorgverzekering | Ieder jaar besluiten veel Nederlanders om over te stappen naar een andere zorgverzekering

Overstappen zorgverzekering en geld besparen!
Iedereen heeft hier een andere reden voor. Kan zijn dat je niet tevreden bent over je huidige zorgverzekeraar. Maar de belangrijkste reden is meestal: besparen op de premie. Je kunt namelijk wel tot 250 euro premie besparen! Kortingen op de aanvullende verzekering kunnen oplopen tot wel 10%.

Overstappen zorgverzekering studenten

Wanneer je 18 jaar bent worden, ben je verantwoordelijk voor je eigen zorgverzekering. Het loont de moeite om over te stappen naar een zorgverzekeraar die speciale studentenpakketten aanbiedt. De basisverzekering is hetzelfde maar daarnaast is het mogelijk een aanvullende verzekering te kiezen inclusief een tandartsverzekering. De verzekeraars Menzis en CZ bieden een scherpe studenten zorgverzekering

Collectiviteitskorting bij overstappen zorgverzekering

Het blijkt dat 1/3 van de verzekerden nog geen korting heeft op de zorgverzekering. Via kortingzorgverzekering.com hebben wij bij verschillende zorgverzekeraars hoge kortingen bedongen. Deze collectiviteitskorting kun je ook krijgen op je bestaande zorgverzekering. Het hele gezin kan hiervan mee profiteren. Het enige wat je hoeft te doen is je polisnummer, bsn nummer en gegevens naar ons door te mailen en bij welke verzekeraar je verzekerd bent. Wij regelen de rest. Wilt u overstappen naar een ander zorgverzekering? Via kortingzorgverzekering.com kun je de premie bij de verzekeraar berekenen en per direct de verzekering afsluiten.


Overstappen zorgverzekering voor 1 januari!

Elk jaar in de maanden november en december komen de verzekeraars weer met de nieuwe premies voor het komende jaar. Dit is het moment om eens kritisch naar je zorgverzekering te kijken. Je kunt dan voor 1 januari een nieuwe zorgverzekering aanvragen. De nieuwe verzekeraar zegt je oude verzekering automatisch op. Let er wel op dat sommige zorgverzekeraars medische vragen kunnen stellen bij de aanvraag van een uitgebreid aanvullend pakket. Heeft u hierover vragen? Dan kunt u altijd contact ons opnemen met ons.

Kortingzorgverzekering.comoverstappen zorgverzekering is onderdeel van Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen b.v.
Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 085-7600123