Overstappen naar zorgverzekering VGZ

Overstappen naar zorgverzekering VGZ  | Hier kunt u ook collectiviteitskorting aanvragen op uw bestaande VGZ zorgpolis

Wilt u uw verzekering onderbrengen bij VGZ?

Snel en online overstappen naar zorgverzekering VGZ. Bij VGZ krijgt u 7% korting op de basisverzekering en nog eens 10% op de aanvullende verzekering.

VGZ is één van de grotere verzekeraars in Nederland.
Onder de verschillende merken zijn 4,2 miljoen klanten verzekerd. VGZ ziet niet alleen meer een rol voor zichzelf weggelegd als zorgverzekeraar maar ook als zorg organisator. VGZ speelt een actieve rol in de zorg en vindt het belangrijk dat de zorg toegankelijk is, betaalbaar, en van goede kwaliteit is. De zorg moet vooral in één keer goed zijn. Dat is beter voor u en houdt de zorg betaalbaar.

Heeft u al een zorgverzekering bij VGZ lopen en wilt u gebruik maken van VGZ-collectief met extra korting?

Hier kunt u gratis en en eenvoudig korting op uw zorgverzekering aanvragen. Bij de VGZ komt iedereen in aanmerking voor korting op de zorgverzekering.
Overstappen naar zorgverzekering VGZ

De collectiviteitskorting bij VGZ is voor iedereen! Kortingzorgverzekering.com heeft voor u de premie’s overzichtelijk gemaakt. Bent u reeds verzekerd bij VGZ, dan kunt u ook nog eens de collectiviteitskorting aanvragen. Klik op de button en vul het contactformuliertje in. Wij regelen de rest.

Kortingzorgverzekering.comcontact opnemen met kortingzorgverzekering.com is onderdeel van Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen b.v.
Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 085-7600123