Korting collectieve zorgverzekering vergelijken – Berekenen uw premie en sluit uw nieuwe zorgverzekering online af.

Kortingzorgverzekering.com heeft een website ontwikkeld met als doel: U inzicht te geven in de kosten en voorwaarden van de verschillende zorgverzekeringen. U kunt eenvoudig online de premie berekenen en uw zorgverzekering aanvragen. Ga naar de homepage en klik op de betreffende link en vraag direct een offerte aan per verzekeraar.
Heeft u vragen? De meeste vragen worden hier beantwoord! Maar u mag ons natuurlijk ook bellen.

De aanvraag voor uw verzekering gaat rechtstreeks naar de  verzekeraar. U hoeft hier verder niets voor te doen. U krijgt daarna vanzelf de polis thuisgestuurd. De genoemde korting voor een collectieve zorgverzekering geldt voor alle gezinsleden. Verder verandert er niets aan uw polis.

Korting collectieve zorgverzekering
Bent u verzekerd bij ONVZ, Amersfoortse, NN, CZ of VGZ  en u heeft nog geen collectiviteitskorting op uw zorgverzekering?
Stuurt u dan een mailtje met uw polisnummer en gegevens via ons aanmeldformulier korting collectieve zorgverzekering? Geef hierbij aan dat u bij genoemde zorgverzekeraar verzekerd bent en dat u graag gebruik wilt maken van de korting. Wij regelen dan de rest.

Let op! Bij CZ is het alleen mogelijk om als ZZP-er een collectieve zorgverzekering met korting af te sluiten.
Stuur bij uw mailtje uw inschrijfnummer bij de Kamer van Koophandel en wij zorgen ervoor dat u korting op uw polis krijgt.

Collectieve zorgverzekering voor werknemers
Wilt u als werkgever een collectieve zorgverzekering met extra korting afsluiten voor uw medewerkers, neem dan contact met ons op.

Kortingzorgverzekering.comkorting collectieve zorgverzekering is onderdeel van Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen b.v.
Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 085-7600123